Jouw heuptas

Vertel eens..


Hoe zit het met verzendkosten?
Circusflamingo pakt al het moois met liefde en zorg voor je in. Aangezien zij zogezegd een Dutch bird of paradise is, hoef je geen verzendkosten te betalen zolang jij ook in Nederland woont! Mocht je je nu wel buiten de landsgrenzen bevinden (wat al snel iets te ver vladderen is voor haar ), vraagt ze je een kleine bijdrage te leveren afhankelijk van jouw locatie op de aardbol. Deze kosten zullen ergens tussen €4,95 en €14,95 zijn en worden bij afrekenen berekend.

Ok dat met die vogel snap ik, maar waarom 'circus'?
Het circus is één van de eerste plekken in de historie van het mensenras, waar werd geëxperimenteerd met een fenomeen dat 'collectieve emotie' mag heten. Maar denk vooral ook aan vroege vormen van entertainment zoals het wagenrennen in Romijnse tijden en paardenraces in 1760's Britse Koninkrijk. Al deze evenementen en circussen werden ontworpen en ingericht met het streven de bezoeker iets nieuws, iets overweldigends, iets adembenemends te laten ervaren. Iets dat ze nog nooit eerder hadden gezien. Deze karakteristieken (en eeuwenoude amphitheaters en William Batty's eerste rondreizende circus in 1840) vormen inspiratiebronnen en het decor van Circusflamingo's drijfveren. 

Festivals, markten, feesten en partijen?
Daar is de vogel met veren zo prachtig dat je haar alleen met het blote oog kan aanschouwen niet vies van! In het verleden heeft zij her en der een feestje meegepakt of zelf geïnitieerd en ook voor de toekomst zal je haar nog tegen kunnen komen. Heb je een verzoek, idee of wil je haar en al het moois graag een keer uitnodigen? Ook dat kan!

Beeldmateriaal en copyright?
Al het beeldmateriaal en de rechten er van zijn in handen van Circusflamingo en mede mogelijk gemaakt door Renée Jansen. Wil je een prachtplaatje gebruiken voor commerciële doeleinden? Leuk en wat een mooi compliment! Schroom niet en neem gerust contact op over de mogelijkheden.